Σημειώνει πτώση η θερμοκρασία

Ισχυρός αντικυκλώνας πάνω από την Σκανδιναβία συνεχίζει να εκτοπίζει ψυχρές αέριες μάζες από βόρεια προς την Κεντρική Ευρώπη και τα Βαλκάνια όπου αναμένονται θερμοκρασίες κάτω τις κανονικής και ισχυρά μέτωπα κακοκαιρίας. Η περιοχή μας δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη του καιρού αφού ψηλές πιέσεις και θερμές αέριες μάζες στην Βόρεια Αφρική και στη Μέση Ανατολή τα εμποδίζουν.

Σήμερα ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ το απόγευμα στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 έως 32 βαθμούς στα παράλια και στους 19 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος με ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους.

Αύριο και την Παρασκευή, ο καιρός συνεχίζει κυρίως αίθριος με αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>