Ψυχρό μέτωπο συνοδευόμενο από καταιγίδες θα επηρεάσει τοπικά το νησί το απόγευμα

Ψυχρό μέτωπο θα επηρεάσει την περιοχή το απόγευμα το οποίο θα συνοδεύεται από βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από βροχές με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι κυρίως τα ορεινά, Βόρεια και το ανατολικό μισό του νησιού. Όσο πιο αργά μας επηρεάσει το ψυχρό μέτωπο τόσο πιο γενικές θα είναι οι βροχές και δεν αποκλείεται καμιά περιοχή. Οι καταιγίδες που συνοδεύουν το ψυχρό μέτωπο αυτή την στιγμή βρίσκονται βορειοανατολικά του Ακάμα περίπου 100km μέσα στην θάλασσα και επεκτείνονται μέσα στην Τουρκία. Κάποιες καταιγίδες που θα επηρεάσουν το νησί θα είναι έντονες με χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

radar2

Μπορείτε μέσω του www.kitasweather.com κάτω από την 10ήμερη πρόβλεψη της κάθε πόλης να παρακολουθήσετε που βρίσκονται οι βροχές, την ένταση των βροχών και την κίνηση τους μέσω του radar. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4bft και το απόγευμα στα νότια-νοτιοανατολικά παράλια ισχυροί 4-5bft.

Σε καταιγίδες οι ριπές των ανέμων θα φτάνουν τα 6-7bft. Η θερμοκρασία μετά από αρκετό καιρό θα βρίσκεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή. Στους 28 βαθμούς στην Λευκωσία, στους 27 έως 28 βαθμούς στα παράλια και στους 14 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε αρχικά δεν αποκλείονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ανατολικά αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος και ψυχρός. Αύριο και τη Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση και το βράδυ θα επικρατεί ψύχρα. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός συνεχίζει κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακή άνοδο.

map

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>