Καμία ουσιαστική αλλαγή του καιρού τις επόμενες μέρες

Αντικυκλώνας στην δυτική Ρωσία σε συνδυασμό με ψιλές πιέσεις και σχετικά θερμές αέριες μάζες στην βόρεια Αφρική λειτουργούν ως εμπόδιο στο να μας επηρεάσει κάποιο αξιόλογο σύστημα κακοκαιρίας μέχρι το τέλος του μηνα. Πιο θετικά τα μέχρι τώρα στοιχεια για βροχές φαίνεται να έχουμε αρχές Νοεμβρίου.

Βάθη βαρομετρικό χαμηλό στον Ατλαντικό αναμένεται να επηρεάσει τα δυτικά παραλια της Ευρώπης και από εκεί θα κινηθεί νότια προς βορειοδυτικά παραλια Αφρικής και έτσι θα άνοιξει δρόμο σε αντικυκλώνα από τον Ατλαντικό να εισέλθει στην δυτική Ευρώπη και έτσι θα δημιουργουθούν πιο ευνοϊκές συνθήκες για κάθοδο ψυχρότερων αεριων μαζών στην περιοχή αλλα και βροχές. Θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Αύριο ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτος από τα ορεινά όπου θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα όπου δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφριά βροχή. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως μεταβλητοί ασθενής 2-3 bft. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή τόση και θα φτάσει γύρο στους 27 βαθμούς τόσο στο εσωτερικό όσο και στα παραλια και 13 στην χιονίστρα.

Για τις επόμενες 10 μέρες μπορείτε να κοιτάξετε στη κάθε πόλη στην ιστοσελίδα μας, για περισσότερες λεπτομέρειες όσο αφορά θερμοκρασία, ηλιοφάνεια και πιθανότητα βροχής.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>