Ψυχρό μέτωπο φαίνεται να μας επηράζει το Σάββατο βραδυ

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα μεμονωμένης βροχής στα νότια παράλια αρχικά και αργότερα σε ορεινή περιοχή. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως μεταβλητοί ασθενείς 2-3bft. Η θερμοκρασία στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 έως 28 βαθμούς στα παράλια και στους 16 βαθμούς στην χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος με ασθενείς βόρειους ανέμους.

Αύριο, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο, το απόγευμα προς βράδυ, φαίνεται πώς θα μας επηρεάσει ψυχρό μέτωπο από τα βορειοδυτικά του οποίου θα προηγηθούν καταιγίδες. Δεν είναι σίγουρο ακόμα εάν θα είναι παγκύπριες οι καταιγίδες και με πόση ένταση. Μετά από το πέρασμα του ψυχρού μετώπου θα ακολουθήσουν μέτριοι έως ισχυροί βορειοδυτικοί ψυχροί άνεμοι με την θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση. Η πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη φαίνεται πώς θα είναι θετική όσο αφορά βροχές αφού αντικυκλώνας θα συνεχίσει να επηρεάζει μεγάλα τμήματα της Κεντρικής Ευρώπης.

Οι τοπικές βροχές και καταιγίδες χθες, σημειώθηκαν κυρίως στα νότια τμήματα της οροσειράς Τροόδου αλλά και πιο νότια προς ημιορεινές περιοχές Λεμεσού-Πάφου. Οι άνεμοι ήταν ασθενείς και δεν είχαν την δυναμική να σπρώξουν τις βροχές πιο νότια προς τα παράλια και έτσι έφτασαν ελαφρώς πιο βόρεια της Λεμεσού και διαλύθηκαν.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>