Δεν αναμένονται άλλες βροχές σήμερα

Το χαμηλό σύστημα κακοκαιρίας που μας επηρέασε χθες βράδυ κινήθηκε γρήγορα προς τα ανατολικά και επηρέασε την περιοχή μας για λιγότερο χρόνο από ότι αναμενόταν. Παρόλο που το σύστημα κακοκαιρίας ήταν σύντομο είχαμε σε αρκετές περιοχές πολύ καλές βροχοπτώσεις αλλά και σφοδρούς ανέμους, προκαλώντας τοπικές πλημμύρες, πτώσεις δέντρων, βράχων και όγκου χώματος και υλικές ζημιές.

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό η βροχόπτωση πρέπει να κυμάνθηκε από 5mm έως 50mm. Οι ριπές των ανέμων έφτασαν μέχρι τα 9Bft.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, την περιοχή θα επηρεάζει μέτριο ως ισχυρό βορειοδυτικό ρεύμα αέρα 4-5Bft. Η θερμοκρασία γύρω στους 22 με 23 βαθμούς τόσο στο εσωτερικό όσο και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός και οι άνεμοι θα εξασθενίσουν.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός συνεχίζει κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως την Κυριακή. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>