Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν μικρές ζημιές [video]

Από τους δυνατούς ανέμους η Πυροσβεστική Υπηρεσία ,σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Ανδρέα Κεττή, δέχθηκε μικρό αριθμό κλήσεων.

Συγκεκριμένα δέχθηκε 8 κλήσεις που αφορούσαν πτώσεις δέντρων στην περιοχή Τραχωνίου. Η μετακίνηση τους ήταν άμεση.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στη Λάρνακα η Υπηρεσία δέχθηκε 70 κλήσεις, οι οποίες αφορούσαν, κυρίως, μετακίνηση οχημάτων, άντληση νερού από υπόγεια, άνοιγμα οχετών και μετακίνηση δέντρων, εξαιτίας των σφοδρών ανέμων.

Πάνω από τρεις κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Λόγω των ισχυρών ανέμων στη Λεμεσό, σημειώθηκαν επτά πτώσεις δέντρων και στην Πάφο τρεις.

Διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Κύπρου

Από τις καταρρακτώδεις βροχές, σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, σημειώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές σε Λεμεσό και Πάφο, ενώ χωρίς ρεύμα παραμένει η περιοχή Μονοβόλικος στα Πολεμίδια.

«Από τις 2:30 το πρωί, λόγω των σφοδρών ανέμων υπήρξαν μικρές βλάβες, στο δίκτυο της ΑΗΚ, από περιοχή Λεμεσού, Κολόσσι, Πύργο, Κοφίνου προχωρούσε ανατολικά προς Λάρνακα και Ελεύθερη Αμμόχωστο» σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου ενώ επεσήμανε ότι τα συνεργεία της ΑΗΚ, βρίσκονται σε κινητοποίηση και προσπαθούν να βρουν εναλλακτικές λύσεις μέχρι να επιδιορθώσουν την βλάβη.

Προσοχή στους δρόμους λόγω βροχόπτωσης

Την προσοχή στους δρόμους εφιστά η Αστυνομία, καθώς λόγω της βροχόπτωσης το οδόστρωμα αρκετών δρόμων Παγκύπρια.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, αναφέρει ότι στους δρόμους Παραμύθας – Αγρού και Μονιάτη – Σαϊττά, υπάρχουν πέτρες και λάσπη στο οδόστρωμα και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

1 Comment

  1. styl says:

    pses paratirisa kati san laser aktina (prasino) mesa sta sinefa.. exete kapia idea ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>