Υψηλή πίεση, υψηλές νεφώσεις και μέτριο ως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με υψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 Bft και το απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί 4-5 Bft. Η θερμοκρασία στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 έως 28 βαθμούς στα παράλια και στους 18 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με υψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα εμφανιστεί σκόνη από τη Βόρειο Αφρική.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με υψηλές νεφώσεις και σκόνη. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή. Την Παρασκευή η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή πτώση, αλλά η σκόνη συνεχίζει να αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, παραμένοντας όμως πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή. Αρχικά το Σάββατο πιθανό να υπάρχει λίγη σκόνη, η όποια σύντομα όμως καθαρίζει. Δυστυχώς μέχρι και τις 20 του μήνα δεν φαίνονται βροχές αφού τα χαμηλά συστήματα έρχονται μέχρι την Ελλάδα και κινούνται βορειοανατολικά λόγω της αντίστασης που βρίσκουν από τις υψηλές πιέσεις και θερμές αέριες μάζες της Μέσης Ανατολής.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 Comments

  1. Napoileon says:

    Sovari allagi kairou(xeimonas ) pote provlepete???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>