Σχετικά χαμηλή πίεση και μέτριο ως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή

Σχετικά χαμηλή πίεση και μέτριο ως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-3 bft αλλά σύντομα θα ενισχυθούν 3-4 bft με τις ριπές να φτάνουν τα 5 bft στα νότια παράλια. Η θερμοκρασία στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 έως 25 βαθμούς στα παράλια και στους 13 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός συνεχίζει μερικώς συννεφιασμένος.

Αύριο ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα παρατηρούνται στο ανατολικό 1/5 του νησιού (Ριζοκάρπασο) αναμένεται να δώσουν λίγες βροχές. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση και θα κυμαίνεται στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Πέμπτη, Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η περιοχή θα επηρεάζεται από ξηρό μέτριο ως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη και Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο σημειώνει άνοδο. Το καιρικό σκηνικό φαίνεται να αλλάζει την τελευταία εβδομάδα του μήνα με πιθανότητα για βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>