Υψηλές πιέσεις και μέτριο εως ισχυρό ανατολικό ρέυμα επηρεάζουν την περιοχή !!!

Πολύ ισχυρός αντικυκλωνας στη Ρωσία επεκτείνεται μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο και σε συνδιασμο με χαμηλότερες πιέσεις νότια της Κύπρου, συντηρούν μέτριο ως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Σήμερα θα παρατηρούνται μέσες και υψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως ανατολικοί 3-4 Bft και στα νότια παραλία και στα υψηλότερα ορεινά θα φτάνουν τα 5 Bft. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε ψηλότερα επίπεδα για την εποχή και θα φτάσει τους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, 23 έως 26 βαθμούς στα παραλία και τους 16 βαθμούς στην χιονίστρα.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός δεν σημειώνει αξιόλογη αλαγή. Από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, το μέτριο ως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα θα συνεχίσει να επηρεάζει την περιοχή με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση. Σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθεί βροχή. Όλες αυτές τις μέρες η κατάσταση της θάλασσας στα νότια θα είναι τρικυμιώδης. Οι τελευταίες 2 ημέρες του μήνα συνεχίζουν να φαινονται θετικές όσο αφορά βροχές.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>