Έντονες βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ώρες και μέρες!!!

Το βαρομετρικό χαμηλό που περιμέναμε εδώ και μέρες έχει επιτέλους φτάσει και μας έχει ήδη δόση μια πολύ μικρή γεύση στο τι θα αφήσει στο πέρασμα του. Σήμερα σημειώθηκαν βροχές σε όλο το νησί με κάποιες περιοχές να καταγράφονται ήδη σημαντικές ποσότητες. Στον μετεωρολογικό σταθμό του kitasweather στην Λεμεσό έχουν ήδη καταγραφή 14 mm. Στην Μέσα Γειτονιά 22 mm, στο Κελλάκι 11 mm, σε ορεινές περιοχές από 10 έως 30 mm κυρίως, και σε άλλες περιοχές παραλιακά και πεδινά από 5 έως 10 mm περίπου.

rain2811

Από απόψε μέχρι και το πρωί τις Παρασκευής αναμένονται κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες σε όλο το νησί. Σε αρκετές περίπτωσεις οι βροχές θα είναι παρατεταμενες και έντονες προκαλώντας προβλήματα αλλα και τοπικές πλημμύρες.

Από την Πέμπτη αναμένεται και χιονόπτωση στο Τρόοδος. Μετρα που θα ήταν καλο να πάρετε βρίσκονται στην σελίδα του kitasweather από χθες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και για τις αρμόδιες αρχές.

Το kitasweather έχει έκδοση πριν από λίγο 19:30 29/11/2016 κίτρινη προειδοποίση( Alert-Be Aware) όσο αφορά τις έντονες βροχές. Τις βροχές μπορείτε να τις παρακολουθειτε από το doppler radar με περίπου 10 λεπτά καθυστέρηση σε ώρες utc.

Οι επόμενες βροχές άρχισαν ήδη να μπαίνουν στο νησί από τα νοτιοδυτικά με ανατολική κίνηση.

rada2811

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>