Τοπικές βροχές αύριο Κυριακή και μεθαύριο!!!

Ασθενές θερμό μέτωπο επηρεάζει την περιοχή. Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος.

Σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και έχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά και στο δυτικό 1/3 του νησιού. Πιθανότητα βροχής 25% – 30%.

Η θερμοκρασία γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό όσο και στα παράλια, και στους 5 βαθμούς στη χιονίστρα.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 -3 μποφόρ. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια παράλια από Ακάμα, έως Ριζοκάρπασο, με μικρότερη πιθανότητα όσο απομακρυνόμαστε από αυτές τις περιοχές. Πιθανότητα βροχής 25%-40%.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Δεν αποκλείονται και κάποιες βροντές. Πιθανότητα βροχής 30%-50%. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ίσως πέσει χιονόνερο. Την Τρίτη και Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν φαίνεται κάτι σύντομα όσο αφορά κάποιο οργανωμένο σύστημα με βροχές αλλά μια τάση για αλλαγή φαίνεται γύρω στα μέσα του μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>