Αναμένονται βροχές, κρύο και χιονια την ερχόμενη βδομάδα!!!

Ασθενείς χαμηλή πίεση και ασταθείς αέριες μάζες επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές στο δυτικό μισό του νησιού και τα ορεινά. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους, πιθανό να πέσει λίγο χιονόνερο. Οι βροχές το απόγευμα θα κινηθούν προς τα νότια μέσα στη θάλασσα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 έως 20 βαθμούς στα παράλια και στους 4 βαθμούς στην Χιονίστρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς 1-3 μποφόρ. Αύριο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και ψυχρός. Ο παγετός πάνω από τα1650m θα επιμένει.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός συνεχίζει κυρίως αίθριος. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Ο αντικυκλώνας που βρίσκετε στην Νότια και την Κεντρική Ευρώπη καταρρέει τις επόμενες μέρες, ενώ την ίδια ώρα ο Αζορικός αντικυκλώνας εισέρχεται από τον Ατλαντικό προς τη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη, έτσι την ερχόμενη εβδομάδα η περιοχή μας θα ευνοηθεί από χαμηλά βαρομετρικά και ψυχρές αέριες μάζες με την συνοδεία βροχών, καταιγίδων και χιόνι στα ορεινά.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>