Στα λευκα ντύθηκαν οι ορεινές περιοχές

Ψυχρές αέριες μάζες και ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Οι ψυχρές μάζες παραμένουν στην περιοχή μέχρι και τη Δευτέρα. Σήμερα μετά τις πρωινές τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην περιοχή του Τροόδους, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και θα συνεχιστεί χιονόπτωση μέχρι νωρίς το απόγευμα από τα 1000 μέτρα και πάνω. Απόψε ο καιρός θα είναι κύριος αίθριος και πολύ ψυχρός.

Οι άνεμοι εξασθενούν. Στα ορεινά, ημιορεινά, στο εσωτερικό και πολύ τοπικά στα παράλια θα σχηματιστεί παγετός. Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και σχετικά ψυχρός. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα δίνουν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή μικρή πτώση. Η χιονόπτωση συνεχίζει αυτή την στιγμή στο Τρόοδος και το ύψος των χιονιών είναι 4 εκατοστά στην πλατεία και 8 στην Χιονίστρα. Τα χιόνια είναι λιγότερα από ότι περιμέναμε, χιόνισε όμως στα υψόμετρα που αναφέραμε στα προηγούμενα δελτία, από τα 1000 μέτρα περίπου και πάνω. Η θερμοκρασία τώρα στη Χιονίστρα είναι στους μείον 4 βαθμούς

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>