Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών – Ώρα: 11:20 π.μ.

Οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα, η ορατότητα στην περιοχή είναι πολύ περιορισμένη λόγω ομίχλης, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος κατολισθήσεων χώματος και πετρών.

Επίσης, στην επαρχία Πάφου, λόγω συγκέντρωσης ποσότητας νερού, ο δρόμος στο Γεφύρι του Τζελεφού – Αγίου Νικολάου, είναι κλειστός για όλα τα οχήματα. Λόγω έντονης βροχόπτωσης, ο δρόμος Γιόλου – Πόλης Χρυσοχούς είναι ολισθηρός.

Παράλληλα, λόγω κατολισθήσεων οι ακόλουθοι δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι:
• Γούρι – Λαζανιά
•        Καλό Χωριό Ορεινής – Φαρμακάς
• Λαζανιά – Μαχαιράς
• Μαχαιράς – Κιόνια

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί, είναι οι υπόλοιποι δρόμοι στα ορεινά.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Να σημειωθεί ότι λόγω του ότι οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν συνεχείς μεταβολές, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, παρουσιάζει ανάλογες αλλαγές. Ως εκ τούτου, καλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις διακινήσεις του.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>