Ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου. Ώρα ενημέρωσης 08.30

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου, στις ορεινές περιοχές, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, εξακολουθούν να είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Στην περιοχή του Τροόδους, χιονίζει κατά διαστήματα και επικρατεί ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς είναι και οι δρόμοι Λαζανιάς – Μαχαιρά και Μαχαιρά – Κιονιών, ενώ ο δρόμος Γούρι – Μαχαιρά, έχει καταστεί επικίνδυνος λόγο κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>