Συννεφιασμένος ο καιρός αύριο, με μικρή πιθανότητα ελαφριάς βροχής!

Σχετικά υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί έως ανατολικοί ασθενείς 1 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, 6 έως 8 βαθμούς στα παράλια και -2 βαθμούς στη Χιονίστρα, όπου θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα καταστεί συννεφιασμένος από τα νότια με μικρή πιθανότητα για τοπικές ελαφριές βροχές. Στο Τροόδος πάνω από τα 1600 μέτρα θα σημειωθεί ασθενείς χιονόπτωση χωρίς όμως να έχουμε χιονόστρωση. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί έως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, 14 έως 16 βαθμούς στα παράλια και 1 βαθμό στη Χιονίστρα, όπου συνεχίζει να επικρατεί παγετός.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά συννεφιασμένος με μικρή πιθανότητα ασθενούς τοπικής βροχής, σύντομα όμως ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Από την Τρίτη μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο και να κυμαίνεται πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Θετική, όσο αφορά βροχές, φαίνεται πως θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί 23/1/2017-29/1/2017).

Στο χθεσινό μας δελτίο μπορείτε να διαβάσετε τον λόγο που δεν θα επηρεάσει σύντομα την περιοχή μας κάποιο οργανωμένο σύστημα.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>