Σχετικά υψηλή πίεση και ανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή!

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 έως 4 μποφόρ και στα νότια παράλια μέτριοι ως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 έως 4 μποφόρ.

Αύριο ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί και στα δυτικά βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, 18 έως 20 βαθμούς στα παράλια και 8 βαθμούς στη Χιονίστρα. Παρόμοιος καιρός με αύριο συνεχίζει και την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακά μικρή πτώση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή. Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Για το πώς θα εξελιχτεί ο καιρός την τελευταία εβδομάδα του μήνα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αλλά δεν είναι και τόσο θετικές πλέον οι ενδείξεις για βροχές.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

1 Comment

  1. andriani says:

    weather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>