Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή!!!

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος με μεμονοένες βροχές στα ορεινά και βόρεια/βορειοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, 17 έως 19 βαθμούς στα παράλια και 3 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή κυρίως στα βόρεια παράλια.

Αύριο, αυξημένες νεφώσεις πιθανόν να δώσουν λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και λίγα χιόνια στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό.

Την Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή αισθητή άνοδο. Την Τετάρτη απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε και την πρώτη για φέτος σοβαρή εισβολή σκόνης από τη Λιβύη.

Από την Πέμπτη αναμένεται να μας επηρεάσει χαμηλό βαρομετρικό και ψυχρές αέριες μάζες με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Για τις ποσότητες βροχής ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο, θα σας ενημερώσουμε σε 1-2 μέρες.

Το ύψος των χιονιών είναι 85 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους και 105 εκατοστά στη Χιονίστρα. Η ροή νερού στα φράγματα έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες μέρες, αφού δεν είχαμε βροχές για αρκετές μέρες. Η πληρότητα είναι στο 27% ενώ την αντίστοιχη περσινή μέρα η πληρότητα ήταν 37.6%.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>