Σχετικά ψυχρές και ασταθής αέριας μάζες επηρεάζουν την περιοχή…

Σήμερα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικός έως κυρίως συννεφιασμένος από τα δυτικά με τοπικές βροχές για το δυτικό μισό του νησιού, ορεινά και νότια. Δεν αποκλείεται και εκδήλωση καταιγίδας κυρίως στην επαρχία Λεμεσού το απόγευμα. Στα ορεινά πάνω από 1500 μέτρα θα σημειώνεται χιονόπτωση ενώ από τα 1600 ίσος έχουμε ελαφριά χιονόστρωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενής μέχρι μέτριοι 2-4 Bft. Η θερμοκρασία στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, 15 έως 16 στα παράλια και 0 στην χιονίστρα.

Οι βροχές φαίνονται καθαρά μέσα στις εικόνες του ραντάρ και μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη τους εδώ.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος και ψυχρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενής 1-2 Bft. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, από 4 έως 7 στα παράλια και -5 στην χιονίστρα. Παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ορεινά, ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό.

Αύριο Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή αισθητή άνοδο. Την Τετάρτη θα έχουμε και την πρώτη για φέτος εισβολή σκόνης από τη Λιβύη.

Από την Πέμπτη αναμένεται να μας επηρεάσει χαμηλό βαρομετρικό και ψυχρές αέριες μάζες με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Για τις ποσότητες βροχής ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αλλά θα σας ενημερώσουμε μέχρι αύριο.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>