Ασθενής χαμηλή πίεση προσεγγίζει την περιοχή από τα δυτικά

Αύριο, Δευτέρα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με βροχές κυρίως για το δυτικό μισό του νησιού και ορεινά. Κάποια φαινόμενα πιθανόν να είναι έντονα με βροντές και μικρού διαμετρήματος χαλάζι. Στα ορεινά πάνω από τα 1200 μέτρα θα σημειωθεί χιονόπτωση, με χιονόστρωση πάνω από τα 1300 μέτρα. Υπολογίζεται ότι πάνω από τα 1500 μέτρα θα έχουμε 5-10 εκατοστά καινούριο χιόνι με πιο ασθενείς χιονοστρώσεις καθώς κατεβαίνουμε κάτω στα 1300 μέτρα. Σε περίπτωση εκδήλωσης καταιγίδας στην περιοχή η χιονόστρωση ενδέχεται να είναι περισσότερη. Η θερμοκρασία στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, 12 έως 14 στα παράλια και -3 στη Χιονίστρα, όπου θα επικρατεί παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά πολύ τοπικά, κυρίως στα βόρεια, δεν αποκλείεται μεμονωμένη βροχή ή ελαφριά χιονόπτωση στο Τρόοδος. Στα ορεινά και ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη θα σημειωθούν ακόμα λίγες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ίδια υψόμετρα με τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή. Την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Η θερμοκρασία την Τετάρτη σημειώνει πτώση,ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή σταδιακή άνοδο. Τα βράδια θα σχηματίζεται παγετός στα ορεινά, ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό.

Οι πιθανότητες για βροχές αύριο διαφέρουν αρκετά από περιοχή σε περιοχή και κυμαίνονται από 30% έως 90%. Στα “locations” μπορείτε να δείτε τις πιθανότητες βροχόπτωσης στη δική σας περιοχή.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 Comments

  1. giannis says:

    agio mamas imiorini perioxi..tha vrexi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//]]>