Νέα σκόνη στα μέσα της βδομάδας αλλά ακολουθεί ανοιξιάτικο Σαββατοκυρίακο!

Σχετικά ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ, σύντομα όμως θα ενισχυθούν στα παράλια σε 4 έως 5 μποφόρ με ριπές 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, 20 έως 22 στα παράλια και 10 βαθμούς στη χιονίστρα.
Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος με ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους 1 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8-10 στα παράλια και 0 στη χιονίστρα.

Αύριο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με ασθενείς μέχρι μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους 2 έως 4 μποφόρ. Σημειώνεται άνοδος θερμοκρασίας.

Την Τετάρτη θα μας επηρεάσει χαμηλό βαρομετρικό το οποίο έχει περάσει από τη Λιβύη και θα φέρει σκόνη, αυξημένη συννεφιά και σταγόνες λάσπης, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Σημειώνεται μικρή πτώση θερμοκρασίας.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με σκόνη. Τοπικά κυρίως στα ορεινά και νότια πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές λόγω αστάθειας. Η σκόνη αρχίζει να καθαρίζει από τα δυτικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Σημειώνεται άνοδος θερμοκρασίας.

Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός συνεχίζει ηλιόλουστους, με περαιτέρω άνοδο θερμοκρασίας.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

//]]>