Φωτογραφίες και βίντεο από τις σφοδρές χαλαζοπτώσεις σήμερα

Ισχυρές καταιγίδες συνοδεία χαλαζόπτωσης, σημειώθηκαν και σήμερα τοπικά στο νησί τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι καταιγίδες σε αρκετές περιοχές συνοδεύονταν από χαλάζι το οποίο ήταν σε αρκετές περιπτώσεις πυκνό και έφτανε το 1 έως 1.5 εκατοστό σε διάμετρο.
Οι περιοχές που πλήγηκαν ήταν τα ορεινά/ημιορεινά κυρίως των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας, το ανατολικό μισό της επαρχίας Λεμεσού αλλά και κάποια εσωτερικά και ανατολικά τμήματα του νησιού.

Με βέση το χάρτη που σας παρουσιάσαμε το πρωί με τις πιθανότητες βροχής ανά περιοχή αλλά και πιθανές ποσότητες βροχής, συμπεριφέρθηκε πολύ καλά. Ο κύριος όγκος των βροχών αλλά και οι πιο ισχυρές καταιγίδες σημειώθηκαν στις περιοχές που συγκέντρωναν πιθανότητες από το 60% και άνω, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα ήταν πιο τοπικά και πιο ήπια.

Ακολουθεί ο χάρτης που σας παρουσιάσαμε και εικόνες του ραντάρ από τις σημερινές καταιγίδες:

Το KitasWeather βρέθηκε στο χωριό Πραστειό Κελλακίου σήμερα το απόγευμα, την ώρα της σφοδρής χαλαζόπτωσης και σας παραθέτουμε τις πιο κάτω εικόνες και βίντεο. Η καταστροφή στις γεωργικές καλλιέργειες ήταν, δυστυχώς, ολοκληρωτική.

 

 

 

 

 

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
112

1 Comment

  1. Μιχάλης says:

    Ευχαριστούμε Ερικ, χαίρομαι ιδιαίτερα που έβρεξε στις περιοχές μας , Εφταγώνια ,Μελίνη κλπ γιατί στην αστοσσιάν φελά τζαι το χαλάζιν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

//]]>