Ανανεωμένες προγνώσεις στις Τοποθεσίες - Πιθανότητα νέων μεταφορών σκόνης από εβδομάδας

Ανανεωμένες προγνώσεις στις Τοποθεσίες - Πιθανότητα νέων μεταφορών σκόνης από εβδομάδας

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι σκόνη θα συνεχίσει να παρατηρείται αρχικά, αλλά σύντομα εκτοπίζεται από το σχετικά ενισχυμένο και πιο δροσερό δυτικό ρεύμα αέρα που θα επηρεάζει την περιοχή μας αύριο Παρασκευή. Επίσης, αρχικά, αναμένονται τοπικές σταγόνες λάσπης ή ελαφριές λασποβροχές, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ξηρής καταιγίδας. Κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στις περιοχές που σας αναφέραμε στο αναλυτικό δελτίο καιρού, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές/καταιγίδες.

Το σαββατοκύριακο, θα κυριαρχεί η ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή άνοδο. Από εβδομάδας, αναμένονται σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας, νέες μεταφορές σκόνης και κάποιες πιθανότητες βροχής.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του KitasWeather για την πόλη της Λεμεσού.

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 2 ώρες.

Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).

This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg
Radar Görüntüsü: Hatay, PPI
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png
Ηλεκτρικές Εκκενώσεις

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.