Ανανεωμένες προγνώσεις στις τοποθεσίες - Nεότερα για τον καιρό της Τσικνοπέμπτης

Ανανεωμένες προγνώσεις στις τοποθεσίες - Nεότερα για τον καιρό της Τσικνοπέμπτης

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


? Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι υπάρχουν πιθανότητες βροχής/χιονιού κυρίως την Τρίτη ενώ την Τσικνοπέμπτη, φαίνεται να επικρατεί γενικά καλός καιρός, με τις όποιες πιθανότητες βροχής να περιορίζονται κυρίως κατά την διάρκεια την νύχτας, χωρίς ωστόσο να αναμένεται κάτι το σημαντικό.

Την Παρασκευή, βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μας με γενικευμένες βροχές/καταιγίδες και σταδιακά χιόνια στα υψηλότερα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το Σάββατο αν και πιθανόν να παρατηρηθούν ακόμη λίγες τοπικές βροχές. Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες της Κυριακής όπου θα γίνουν και οι παιδικές παρελάσεις, υπάρχει ακόμη διχογνωμία όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, υπάρχουν μικρές πιθανότητες βροχής (30%) κυρίως κατά το πρώτο μισό της ημέρας, ωστόσο μείνετε συντονισμένοι γιατί τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανόν να παρατηρηθούν αλλαγές στην πρόβλεψη.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την 10ήμερη πρόγνωση του KitasWeather για την πόλη της Λεμεσού.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.