Ανανεωμένες προγνώσεις στις τοποθεσίες - Βροχές και χιόνια στην πρόγνωση

Ανανεωμένες προγνώσεις στις τοποθεσίες - Βροχές και χιόνια στην πρόγνωση

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


? Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες του επόμενου 10ημέρου.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι τόσο οι μέγιστες όσο και οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι αρκετά υψηλότερες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες ενώ την ίδια ώρα, σε περιοχές του εσωτερικού αναμένονται τοπικές ομίχλες κυρίως αύριο βράδυ, αλλά και το βράδυ της Δευτέρας.

Επίσης, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, δύο διαταραχές φαίνεται να επηρεάζουν την περιοχή μας. Η πρώτη διαταραχή αναμένεται την Τρίτη, χωρίς όμως να αναμένεται κάτι το αξιόλογο με τα μέχρι τώρα στοιχεία ενώ δεύτερη διαταραχή θα ακολουθήσει στα τέλη του μήνα, η οποία έχει προοπτικές για κάτι πιο αξιόλογο σε σχέση με την διαταραχή της Τρίτης.

Να σημειώσουμε ότι το χθεσινό βράδυ ήταν το πιο ψυχρό μέχρι στιγμής για αυτό τον χειμώνα στα παράλια, αλλά και στο εσωτερικό (όπου η θερμοκρασία από τον μετεωρολογικό σταθμό του τμήματος Μετεωρολογίας στην Αθαλάσσα έπεσε στους 0 βαθμούς Κελσίου) ενώ την Παρασκευή το πρωί καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία των τελευταίων 3ων χρόνων από τον μετεωρολογικό μας σταθμό στο ξενοδοχείο Jubilee στο Τρόοδος (-7.3 βαθμοί Κελσίου).

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.