Ανανεωμένες Τοποθεσίες - Ξεκαθαρίζει ο καιρός της Κυριακής των καρναβαλιών και της Καθαράς Δευτέρας

Ανανεωμένες Τοποθεσίες - Ξεκαθαρίζει ο καιρός της Κυριακής των καρναβαλιών και της Καθαράς Δευτέρας

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


? Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι μετά τις βροχές που επηρέασαν το ανατολικό μισό του νησιού και περιοχές στα ορεινά/ημιορεινά τις τελυταίες ώρες, ο καιρός βελτιώνεται σημαντικά, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις, πιθανόν να δώσουν ακόμα λίγες βροχές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Από αύριο Τρίτη, αναμένεται κυρίως ηλιόλουστος καιρός, ο οποίος θα συνεχίσει μέχρι και την Πέμπτη, με περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμαίνεται 2-4 βαθμούς πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Την Παρασκευή, μια μικροδιαταραχή θα επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή μας με μικρή πιθανότητα βροχών. Κάποιες πιθανότητες τοπικών βροχών παραμένουν και το Σάββατο, οι οποίες όμως θα είναι πιο μειωμένες σε σχέση με την Παρασκευή με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Από την Κυριακή, όπου θα γίνουν και οι καρναβάλιστικες παρελάσεις, αλλά και κατά την Καθαρά Δευτέρα, ο καιρός φαίνεται πως θα είναι κυρίως ηλιόλουστος και με θερμοκρασίες λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του KitasWeather για την πόλη της Λάρνακας.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.