Αντικυκλώνας επηρεάζει την περιοχή!!!


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Σήμερα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, 15 έως 17 βαθμούς στα παράλια και 2 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός ενώ στα ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό θα σχηματίζεται ασθενής παγετός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, 3 έως 5 βαθμούς στα παράλια και -4 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Αύριο, Παρασκευή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Τις βραδινές ώρες θα επικρατεί ψύχρα και στα ορεινά, ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό θα σχηματιστεί ασθενής παγετός.

Το Σαββατοκύριακο, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις χωρίς να αποκλείονται μεμονωμένες βροχές από την Κυριακή και μετά. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω άνοδο. Μεγαλύτερη πιθανότητα για βροχές φαίνεται να έχουμε στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.