Χαμηλότερες θερμοκρασίες από τις κανονικές για τις επόμενες μέρες


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Ωμέγα μπλοκ που εγκαθίσταται στην δυτική Ευρώπη σε συνδυασμό με χαμηλά βαρομετρικά στα Βαλκάνια συντηρούν σχετικά δροσερό δυτικό-βορειοδυτικό ρεύμα αέρα, κρατώντας τις θερμοκρασίες ελαφρώς πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Την ίδια ώρα η περιοχή μας θα επηρεάζεται από σχετικά ασταθείς αέριες μάζες, με πιθανότητα για τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες στην περιοχή του Τροόδους από αύριο και μετά.

Σήμερα Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά παντού ηλιόλουστος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί αρχικά 2 έως 3 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν στα 3 έως 5 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, 25 έως 26 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια, 26 έως 27 βαθμούς στα νότια και ανατολικά παράλια και 14 βαθμούς στη χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα καταστεί αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 με 16 στα παράλια, και στους 7 στη χιονίστρα.

Από αύριο μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές ηλιόλουστος, νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται στα ορεινά το απόγευμα δεν αποκλείεται να δίνουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο.

Στα Locations μπορείτε να δείτε τις πιθανότητες βροχής (Chance of rain) και ώρες ηλιοφάνειας για την κάθε περιοχή.