Χθες βράδυ ήταν το πιο κρύο βράδυ του χειμώνα για το εσωτερικό και ανατολικό 1/3 του νησιού


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Οι ψυχρές αέριες μάζες που επηρεάζουν την περιοχή κινούνται ανατολικά.  Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Στα ορεινά, ημιορεινά, εσωτερικό και τοπικά στα ανατολικά παράλια θα σχηματιστεί παγετός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 0 βαθμούς στο εσωτερικό, 2 έως 4 βαθμούς στα παράλια και -8 βαθμούς στη Χιονίστρα. Στα ορεινά και ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός ενώ στο εσωτερικό και τοπικά στα ανατολικά παράλια ασθενής παγετός.

Αύριο και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Τις βραδινές ώρες θα επικρατεί ψύχρα και στα ορεινά, ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό θα σχηματίζεται ασθενής παγετός.

Το Σαββατοκύριακο, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις χωρίς να αποκλείονται μεμονωμένες βροχές από την Κυριακή και μετά. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω άνοδο. Μεγαλύτερη πιθανότητα για βροχές φαίνεται να έχουμε στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Χθες βράδυ ήταν το πιο κρύο βράδυ αυτού του χειμώνα για το εσωτερικό και ανατολικό 1/3 του νησιού, όπου καταγράφηκαν θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Στη Λάρνακα η θερμοκρασία έπεσε στους -0.8 βαθμούς και στη Λευκωσία από -0.7 έως -1.7 βαθμούς.