'Εκτακτη καιρική αναφορά 1: Ισχυρές καταιγίδες σε εξέλιξη

'Εκτακτη καιρική αναφορά 1: Ισχυρές καταιγίδες σε εξέλιξη

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Αρχική ενημέρωση (08:20):

Ισχυρές καταιγίδες είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή (08:20) μεταξύ Λεμεσού – Πάφου και πιο συγκεκριμένα προς Πισσούρι – Αυδήμου – Παραμάλι. Οι καταιγίδες συνοδεύονται από ισχυρές βροχοπτώσεις, χαλάζι έως 2 cm και ριπαίους ανέμους. Επίσης, επηρεάζεται τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου και στο οδόστρωμα υπάρχει συσσώρευση νερού και ενδεχομένως και χαλαζιού.

Ηλεκτρικές εκκενώσεις (08:20)
Ραντάρ τμήματος Μετεωρολογίας (08:15)

Οι καταιγίδες ακολουθούν ανατολική πορεία και αναμένεται να επηρεάζουν κυρίως την επαρχία Λεμεσού τις επόμενες 1-2 ώρες.

Να σημειώσουμε ότι οι καταιγίδες νωρίτερα επηρέασαν την πόλη και την επαρχία Πάφου, όπου ο μετεωρολογικός μας σταθμός στα αρτοποιεία Sunfresh στην Κάτω Πάφο κατέγραψε 10.3 χιλιοστά βροχής μέσα σε διάστημα περίπου 15 λεπτών.

Για τη σημερινή ημέρα έχουμε εκδώσει κίτρινη προειδοποίηση και μπορείτε να διαβάσετε όλα τα σχετικά στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Κίτρινη προειδοποίηση από Kitasweather για τοπικά ισχυρές καταιγίδες σήμερα Παρασκευή

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 2 ώρες.

Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).

This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png