Έκτακτο δελτίο - Ισχυρές καταιγίδες σε εξέλιξη (βίντεο)

Έκτακτο δελτίο - Ισχυρές καταιγίδες σε εξέλιξη (βίντεο)

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Ενημέρωση στις 15:30

Νέα καταιγίδα είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή (15:30), με αρκετή ηλεκτρική δραστηριότητα όπως βλέπετε στην πιο κάτω εικόνα.

Η καταιγίδα επηρεάζει κατεχόμενες περιοχές ανατολικά της Λευκωσίας. Η καταιγίδα που επηρέαζε νωρίτερα την περιοχή Ιδαλίου έχει εξασθενίσει αλλά συνεχίζουν να σημειώνονται βροχές.

Ενημέρωση στις 15:15

Μεμονωμένη καταιγίδα είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή (15:15), με αρκετή ηλεκτρική δραστηριότητα όπως βλέπετε στις πιο κάτω εικόνες.

Η καταιγίδα βρίσκεται κοντά στην περιοχή Ιδαλίου.

Oι καταιγίδα είναι ισχυρή και συνοδεύεται από έντονη βροχόπτωση και ενδεχομένως από χαλάζι και ριπαίους ανέμους.

Τις επόμενες ώρες θα επηρεάζεται τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας και Λάρνακας – Λευκωσίας από τις καταιγίδες. Όσοι θα κινήστε σε αυτές τις περιοχές τις επόμενες ώρες να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω μειωμένης ορατότητας και συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα που ενδεχομένως να δυσκολεύει το οδήγημα. Επίσης σε πιο τοπικό επίπεδο πιθανόν να έχουμε χαλαζόστρωση και υπερχείληση χειμάρων.

Για το αναλυτικό δελτίο καιρού πατήστε εδώ και για την προειδοποίηση πατήστε εδώ.

Το πιο κάτω βίντεο είναι από τον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος Πέρα Χωρίου – Νήσου.

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 3 ώρες.

This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png

Στις Τοποθεσίες (ΛευκωσίαΛεμεσόςΛάρνακαΠάφος,  ΠαραλίμνιΤρόοδος (1900 μέτρα)), μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.