Επιστρέφουν οι αρνητικές θερμοκρασίες και τα χιόνια από εβδομάδας στα ορεινά - Ανανεωμένες Τοποθεσίες

Επιστρέφουν οι αρνητικές θερμοκρασίες και τα χιόνια από εβδομάδας στα ορεινά - Ανανεωμένες Τοποθεσίες

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι ο βελτιώμενος καιρός συνεχίζει μέχρι και την Δευτέρα, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Από το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, πιθανότητες βροχής κάνουν την εμφάνιση τους ενώ την ίδια ώρα, πιο ψυχρή αέρια μάζα θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή μας.

Την Τρίτη, οι πιθανότητες βροχής αυξάνονται και οι πιο ψυχρές αέριες μάζες εγκαθίστανται στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα την αισθητή πτώση των θερμοκρασιών, οι οποίες θα κυμαίνονται ελαφρώς πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα στα παράλια ενώ στο εσωτερικό και στα ορεινά/ημιορεινά θα κυμαίνονται 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη συνεχίζουν κάποιες πιθανότητες βροχών, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν στα ίδια επίπεδα με την Τρίτη έως ελαφρώς πιο κάτω.

Από την Παρασκευή, αλλά και το σαββατοκύριακο, οι πιθανότητες βροχής μειώνονται αισθητά, με τις θερμοκρασίες να σημειώνουν σταδιακή αισθητή άνοδο για να κυμανθούν γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Όσον αφορά τα φαινόμενα στην περιοχή του Τροόδους, αυτά θα είναι υπό μορφή χιονιού κατά το τριήμερο Τρίτη – Πέμπτη.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιες περιοχές και ποιες περίπου ώρες θα επηρεαστούν από φαινόμενα.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του KitasWeather για το Τρόοδος (1900 μέτρα).

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.