Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας και αραιή σκόνη


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με λίγες σταγόνες και ελαφριές βροχές, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Από το μεσημέρι θα παρατηρούνται στις περισσότερες περιοχές μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά και ανατολικό μισό του νησιού αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 έως 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 βαθμούς στα παράλια και στους 12 στη χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 στη χιονίστρα.

Αύριο και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα παρατηρούνται λίγες κυρίως ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή άνοδο και θα κυμαίνεται σε αρκετά πιο ψηλά επίπεδα για την εποχή.Στο εσωτερικό θα πλησιάσουμε ή θα φτάσουμε τους 30 βαθμούς.