Έξω έχει κρύο καιρός για δύο ❤❤❤

Έξω έχει κρύο καιρός για δύο ❤❤❤

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Ψυχρές αέριες μάζες και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με λίγες τοπικές ελαφριές βροχές αρχικά, και ασθενείς χιονοπτώσεις τοπικά από τα 800 μέτρα και άνω. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά οι βροχές θα ενταθούν και δεν αποκλείεται εκδήλωση καταιγίδας. Σε καταιγίδα αναμένεται χαλαζόπτωση. Στα ορεινά και ψηλότερα ημιορεινά αναμένεται χιονόπτωση με τοπικές χιονοστρώσεις από τα 900-1000 μέτρα και άνω.

Από τα 1200 μέτρα και άνω τοπικά αναμένονται βαριές χιονοπτώσεις με σημαντικές χιονοστρώσεις, κυρίως σε περίπτωση εκδήλωσης καταιγίδας στην περιοχή. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από φαινόμενα είναι οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού και Πάφου.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά παράλια το απόγευμα ισχυροί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, 12 έως 14 στα παράλια και -3 στη Χιονίστρα όπου θα επικρατεί παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα ορεινά και υψηλότερα ημιορεινά, πάνω από τα 600 μέτρα, θα σημειωθούν ακόμη λίγα χιόνια. Σε περιοχή του εσωτερικού δεν αποκλείεται να πέσει λίγο χιονόνερο. Στα ορεινά, ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο σε σχέση με την Τρίτη.

Την Τσικνοπέμπτη η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση, για να κυμανθεί στα επίπεδα της Τρίτης, με πιθανότητα για λίγες μεμονωμένες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και υψηλότερα ημιορεινά, αλλά χωρίς να φαίνεται προς το παρόν πιθανότητα χιονόστρωσης.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι ψυχρές αέριες μάζες σταδιακά θα υποχωρούν, αλλά τα βράδια ο καιρός θα παραμένει ψυχρός και στα ορεινά, ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό θα σχηματίζεται παγετός.