Η ζέστη ήρθε για να μείνει

Η ζέστη ήρθε για να μείνει

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Θερμές αέριες μάζες επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα Κυριακή ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 2-3 μποφόρ, αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε ασθενείς μέχρι μέτριους 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, 31 έως 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια, 33 έως 34 στα νότια και ανατολικά παράλια και 24 στην χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοδυτικοί ασθενείς 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, 21 έως 23 στα παράλια και 14 στη χιονίστρα.

Από αύριο Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη ο καιρός συνεχίζει ηλιόλουστος και θερμός. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με σήμερα.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο η περιοχή μας θα επηρεάζεται από πιο θερμές αέριες μάζες, με τις θερμοκρασίες στο εσωτερικό να φτάνουν ή ακόμα να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς, δημιουργώντας συνθήκες καύσωνα.

Στα Locations μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις περιοχές.