Καλοκαιριάζει τις επόμενες ώρες ο καιρός

Καλοκαιριάζει τις επόμενες ώρες ο καιρός

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Οι βροχές/καταιγίδες που επηρέασαν τοπικά το νησί το πρωί όπως μπορείτε να δείτε εδώ, έχουν κινηθεί βόρεια και εξασθενούν.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται αυξημένη ηλιοφάνεια, με τις πιθανότητες βροχής να μειώνονται σημαντικά και με τον υδράργυρο να σημειώνει αισθητή άνοδο, όπου και η μέρα θα καταστεί αρκετά θερμή.

Ο καιρός θα προσφέρεται για παραλία και θα σας συστήναμε όπως να μην ακυρώσετε τα σχέδια σας.

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 3 ώρες.

This image has an empty alt attribute; its file name is htyppi15.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png
Ηλεκτρικές Εκκενώσεις

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την καταιγίδα στην περιοχή Ανθούπολης της επαρχία Λευκωσίας σήμερα το πρωί και η οποία αναρτήθηκε στην ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου από τον Γιώργο Παρασκευαίδη.

Στις Τοποθεσίες (ΛευκωσίαΛεμεσόςΛάρνακαΠάφοςΠαραλίμνιΤρόοδος (1900 μέτρα)), μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

2 Comments

  1. Dear Eric ,since you’ve changed the lay out of your website i cannot find the detailed 3 day weather forecasts in english there used to be on the left hand side of the forecast page …

    1. Hello Marina,
      It’s because it doesn’t exist anymore. The english version of Kitasweather will be up and running soon 🙂