Μόλις έσπασε το ρεκόρ μέγιστης θερμοκρασίας Μαΐου

Μόλις έσπασε το ρεκόρ μέγιστης θερμοκρασίας Μαΐου

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Όπως βλέπετε στην πιο κάτω εικόνα από τον σταθμό του Τ.Μ στη Αθαλάσσα η θερμοκρασία έφτασε τους 41.9 (42) βαθμούς Κελσίου κάτι που αποτελεί ρεκόρ Μαΐου. Η κανονική θερμοκρασία για την εποχή είναι 30.9 βαθμοί Κελσίου, δηλαδή 11 βαθμοί πιο κάτω.

Το προηγούμενο ρεκόρ σημειώθηκε τον Μάιο του 1995 το οποίο ήταν 41.5 βαθμούς Κελσίου. Η κανονική θερμοκρασία για την εποχή είναι 30.9 βαθμοί Κελσίου.

Για το αναλυτικό δελτίο καιρού πατήστε εδώ και για την σχετική προειδοποίηση εδώ.

Στα Locations μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

5 Comments

 1. Στην Λεμεσό είχαμε μέγιστη 27.5 C.. wow! Έρικ, γιατί τόσο μεγάλη διαφορά;

  1. Κάτι έχει να κάμει με το νερό, το νερό θέλει περισσότερη ενέργεια για να βράσει τζε έτσι μηνίσκει πιο κρύος ο τζερός, τζε κάτι παίζει τζε με ποιες μάζες αέρα έχει τζε που παν.

   1. Ναι σωστά, αλλά πάλι.. 14 βαθμοί διαφορά; Κάποιο ρεκόρ θα είναι.

 2. Ρε παιδιά, ψαξτε λίγο τα θερμομετρα σας. Δεν είναι δυνατό όλα τα άλλα θερμομετρα να είναι χαλασμενα
  Γραφείο Στρόβολος 34β
  Αυτοκίνητο Λεωφ. Αθαλάσσας 13:20 35β
  Αυτοκίνητο Λεωφ. Στρόβολου 13:45 36β