Πιθανότητα τοπικών βροχών τις επόμενες μέρες

Πιθανότητα τοπικών βροχών τις επόμενες μέρες

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί αρχικά ασθενείς 1-3 μποφόρ, αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, 28 έως 30 στα παράλια και 16 στη Χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοδυτικοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, 18 έως 19 στα παράλια και 9 στη Χιονίστρα.

Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος. Νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Νεφώσεις που θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι και μετά στα ορεινά/ημιορεινά της επαρχίας Λεμεσού δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με την Πέμπτη.

Το Σάββατο αναμένεται κυρίως αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με την Παρασκευή.

Βαρομετρικό χαμηλό που θα επηρεάζει την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο ίσως αρχίσει να επηρεάζει και εμάς από την Κυριακή το απόγευμα προς Δευτέρα με περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας και αύξηση της πιθανότητας βροχής. Μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το βαρομετρικό χαμηλό.

Στα Locations μπορείτε να δείτε την πιθανότητα βροχής για κάθε περιοχή, μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Επίσης, στα Weather Stations μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις μετρήσεις από τους μετεωρολογικούς μας σταθμούς.

Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις περιοχές!

Map: http://www.unisys.com/