Σημαντική επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες - Σε ισχύ δεύτερος κίτρινος συναγερμός

Σημαντική επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες - Σε ισχύ δεύτερος κίτρινος συναγερμός

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Το ισχυρό ψυχρό μέτωπο, που συνοδεύεται από το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει την περιοχή μας, πλησιάζει από τα δυτικά/βορειοδυτικά.

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε πού βρίσκεται το ψυχρό μέτωπο αυτή την ώρα (14:00).

Καθώς το ψυχρό μέτωπο πλησιάζει, οι βροχές θα ενταθούν και θα είναι πιο γενικευμένες σε σχέση με τις προηγούμενες ώρες. Κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού οι βροχές/καταιγίδες θα είναι έντονες και παρατεταμένες και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκληθούν προβλήματα στις μετακινήσεις ή και τοπικές πλημμύρες.

Το KitasWeather έχει εκδώσει δεύτερη Κίτρινη προειδοποίηση για έντονες βροχές για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στα Warnings στην ιστοσελίδα μας!!

Επίσης αναμένεται περαιτέρω σημαντική ενίσχυση των ανέμων τις επόμενες ώρες. Για τους άνεμους έχουμε εκδώσει προειδοποίηση από χθες βράδυ την οποία επίσης μπορείτε να δείτε στα Warnings!!!

Με το πέρασμα του ψυχρού μετώπου η θερμοκρασία σημειώνει κατακόρυφη πτώση. Μέχρι στιγμής στην περιοχή του Τροόδους σημειώνεται έντονη βροχή αλλά πολύ σύντομα θα εξελιχθεί σε χιόνι.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρωινό δελτίο καιρού στο οποίο σας παρουσιάζουμε τις μέγιστες εντάσεις ανέμων που αναμένουμε ανά περιοχή, τη συνολική βροχόπτωση για κάθε περιοχή αλλά και όλες τις πληροφορίες σε ποιες περιοχές και υψόμετρα αναμένεται να σημειωθούν χιόνια και χιονόστρωση.

Κίτρινος συναγερμός – παγκύπριες βροχές και θυελλώδεις άνεμοι

1 Comment

  1. Why is your LImassol tables still show the weather of the 3rd week of December 2017?