Σήμερα διανύσαμε την πιο θερμή μέχρι στιγμής μέρα του 2017.


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Πολύ ψηλές θερμοκρασίες παρατηρήθηκαν σήμερα σε σχεδόν όλο το νησί. Οι κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή είναι γύρω στους 21 βαθμούς στα παράλια και 22 στο εσωτερικό. Στα παράλια οι θερμοκρασίες κυμάνθηκαν από 1 έως 8 βαθμούς πάνω από την κανονική αναλόγως της περιοχής, ενώ στο εσωτερικό γύρω στους 4 – 5 βαθμούς πάνω από την κανονική. Οι πιο ψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στα δυτικά, νότια και εσωτερικό.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν:

• Η πιο ψηλή θερμοκρασία καταγράφηκε στην Πόλη Χρυσοχούς (29.2 από σταθμό της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και 28.1 από το δικό μας σταθμό στις υπεραγορές Παπαντωνίου), και ακολουθεί ο Κάμπος με 29 βαθμούς από σταθμό της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
• Στην Κάτω Πάφο στα αρτοποιεία Sunfresh ο μετεωρολογικός μας σταθμός κατέγραψε 27.5 βαθμούς, ενώ ο σταθμός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Πάφου 27.7.
• Στην Λεμεσό ο μετεωρολογικός μας σταθμός στο Χάνι στο Κάστρο κατέγραψε 24.6 βαθμούς όσο κατέγραψε και ο σταθμός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
• Στη Λευκωσία στον εκθεσιακό χώρο της BMW ο μετεωρολογικός μας σταθμός κατέγραψε 26.1 βαθμούς, ενώ της Μετεωρολογικής υπηρεσίας 26.7.
• Στην Λάρνακα ο σταθμός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας κατέγραψε 25.7 βαθμούς.
• Ο σταθμός μας στου Κυρ Γιάννη στο Όμοδος κατέγραψε 21.7 βαθμούς.
• Το Παραλίμνι ήταν η μόνη περιοχή με θερμοκρασίες κοντά στις κανονικές για την εποχή, φθάνοντας στους 21.9 βαθμούς.

Η πρόβλεψη θερμοκρασίας από kitasweather:
Το Kitasweather είχε προβλέψει εδώ και μέρες την καταγραφή ψηλών θερμοκρασιών σήμερα, όπως για παράδειγμα οι 28 βαθμοί Κελσίου στην Πάφο. Να σημειωθεί ότι στην πρόβλεψη θερμοκρασίας, το περιθώριο σφάλματος ορίζεται στους συν/πλην δύο βαθμούς.
Στην αρχική μας σελίδα μπορείτε να παρακολουθείτε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε διάφορα σημεία του νησιού.