Στους 45 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος από σταθμό του Kitasweather - Η υψηλότερη καταγραφή για φέτος

Στους 45 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος από σταθμό του Kitasweather - Η υψηλότερη καταγραφή για φέτος

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Ο μετεωρολογικός σταθμός του Kitasweather που βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της BMW στα Λατσιά βρίσκεται στους 45 (45.0) βαθμούς Κελσίου αυτή την ώρα (13:40), η οποία είναι ελαφρώς υψηλότερη από τις θερμοκρασίες που αναμέναμε για σήμερα στο εσωτερικό (43-44 βαθμοί Κελσίου). Αυτή η θερμοκρασία είναι η υψηλότερη που έχει καταγραφεί από οποιονδήποτε σταθμό για το 2020, αλλά και η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγράψει ο συγκεκριμένος σταθμός από την ημέρα λειτουργίας του (2017).

Για να παρακολουθείτε και εσείς ζωντανά τις μετρήσεις του συγκεκριμένου σταθμού, πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Λευκωσία – Λατσιά (Εκθεσιακός χώρος BMW)

Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται και σε άλλες περιοχές του εσωτερικού, με την θερμοκρασία στην Αθαλάσσα βάσει του σταθμού του Τ.Μ να φτάνει τους 43.4 (43) βαθμούς Κελσίου και στην Αθηένου τους 42.6 (43) βαθμούς Κελσίου. Επίσης, ακραία υψηλή θερμοκρασία καταγράφεται από τον σταθμό του Τ.Μ στον Πρόδρομο με 36 (35.9) βαθμούς Κελσίου.

Στο τέλος της ημέρας θα ακολουθήσει άρθρο με τις 10 μεγαλύτερες και σημαντικότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν για σήμερα Κυριακή.

Για το αναλυτικό δελτίο καιρού, πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Στους 43-44 βαθμούς Κελσίου σήμερα Κυριακή ο υδράργυρος – Προειδοποιήσεις σε ισχύ

Για να διαβάσετε την πορτοκαλί και κίτρινη προειδοποίηση υψηλών θερμοκρασιών που είναι σε ισχύ, πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Πορτοκαλί/Kίτρινη προειδοποίηση υψηλών θερμοκρασιών για αύριο Κυριακή (30/8)

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.