Συμπληρωματικό δελτίο για σήμερα Κυριακή

Συμπληρωματικό δελτίο για σήμερα Κυριακή

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Με βάση τα τελευταία στοιχεία, οι πιθανότητες βροχής έχουν μειωθεί αισθητά για σήμερα Κυριακή. Οι όποιες πιθανότητες βροχής είναι πλέον περιορισμένες κυρίως σε βόρεια τμήματα του εσωτερικού. Επίσης, οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό είναι κατά 2 περίπου βαθμούς πιο πάνω από αυτές που αναμένονταν για σήμερα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της πρόγνωσης, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, δεν παρουσιάζονται αλλαγές μέχρι στιγμής. Επίσης, οι Τοποθεσίες έχουν ανανεωθεί και πάλι.

Η κεντρική εικόνα είναι από τον δορυφόρο της ΝΑSA γύρω στο μεσημέρι σήμερα.

Στις Τοποθεσίες (ΛευκωσίαΛεμεσόςΛάρνακαΠάφος,  ΠαραλίμνιΤρόοδος (1900 μέτρα), μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.