Τοπικά ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι και σήμερα

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι και σήμερα

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Σήμερα Πέμπτη, μετά τη διάλυση της τοπικής πρωινής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί στις πλείστες περιοχές ηλιόλουστος. Σύντομα, όμως, νεφώσεις θα αρχίσουν να αναπτύσσονται τοπικά σε ορεινές/ημιορεινές περιοχές, αλλά και περιοχές του εσωτερικού και αναμένεται η εκδήλωση τοπικών καταιγίδων.

Οι βροχές/καταιγίδες θα ακολουθούν ανατολική πορεία και αναμένεται να επηρεάσουν τοπικά τα ανατολικά τμήματα του νησιού.

Οι καταιγίδες ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρές, με χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με χθες Τετάρτη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες θα εμφανιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως Βορειοδυτικοί ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 19-21 στα παράλια και 14 στη Χιονίστρα.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο αναμένεται κυρίως ηλιόλουστος καιρός, εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με την Παρασκευή.

Την Κυριακή, ενισχυμένο δροσερό δυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάσει την περιοχή μας και αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται σχετικά δροσερός καιρός ενώ την ίδια ώρα, οι πιθανότητες για τοπικού χαρακτήρα βροχές/καταιγίδες αυξάνονται.