Τοπικά ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι το απόγευμα


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Συνεχίζονται και σήμερα οι τοπικές βροχές/καταιγίδες κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Από αύριο αρχίζουν να μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες βροχής με τα όποια φαινόμενα να είναι μεμονωμένα τις επόμενες ημέρες. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή, αισθητή άνοδο μέχρι την Κυριακή.

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε τις περιοχές όπου παρουσιάζουν 30% πιθανότητα βροχόπτωσης και άνω.

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιές περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 2 ώρες.

Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).

This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png
Ηλεκτρικές εκκενώσεις

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως ηλιόλουστος. Σύντομα όμως νεφώσεις θα αρχίσουν να αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά στο εσωτερικό και βόρεια και θα δώσουν τοπικές βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από μικρού διαμετρήματος χαλάζι, με πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, 20 έως 21 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι έως βορειοδυτικοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, 10 έως 12 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Αύριο Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως ηλιόλουστος. Σταδιακά όμως νεφώσεις θα αρχίσουν να αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά στα ωότια και αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες πιθανό να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από μικρού διαμετρήματος χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, 20 έως 22 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται κυρίως ηλιόλουστος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τα απογέυματα κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή, αισθητή άνοδο.

Στα Locations μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.