Τοπικές βροχές/καταιγίδες την Μ. Πέμπτη - Ακολουθεί μια πρώτη γεύση από καλοκαίρι με 30άρια+

Τοπικές βροχές/καταιγίδες την Μ. Πέμπτη - Ακολουθεί μια πρώτη γεύση από καλοκαίρι με 30άρια+

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι ο ηλιόλουστος και σχετικά θερμός καιρός συνεχίζει και σήμερα Μ. Τρίτη ενώ από αύριο Μ. Τετάρτη αναμένεται αύξηση των νεφώσεων, με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Παράλληλα, αραιή σκόνη θα επηρεάσει την περιοχή μας, με τα επίπεδα της στην επιφάνεια να κυμαίνονται κυρίως σε χαμηλά.

Την Μ. Πέμπτη, παρατηρούνται πιθανότητες βροχής σε όλες τις περιοχές, ωστόσο τα φαινόμενα θα είναι τοπικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Από την Μ. Παρασκευή μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας όπου τελειώνει η πρόγνωση, ο καιρός αναμένεται να είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά/ημιορεινά, όπου θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα. Οι θερμοκρασίες από την Μ. Παρασκευή θα σημειώσουν σταδιακή αισθητή άνοδο, φτάνοντας και ξεπερνώντας τους 30 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του Kitasweather για την πόλη της Λευκωσίας.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.