Βελτιωμένος καιρός και αισθητή άνοδος θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες - Ανανεωμένες Τοποθεσίες

Βελτιωμένος καιρός και αισθητή άνοδος θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες - Ανανεωμένες Τοποθεσίες

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε από σήμερα Σάββατο μέχρι και περίπου τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα επικρατεί βελτιωμένος καιρός με κύριο χαρακτηριστικό την αυξημένη ηλιοφάνεια, με εξαίρεση την Δευτέρα όπου θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή αισθητή άνοδο τις επόμενες ημέρες για να κυμανθεί γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας.

Από την Πέμπτη, φαίνεται πως θα παρατηρηθεί αύξηση των νεφώσεων ενώ σκόνη θα επηρεάσει την περιοχή μας, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Από την Παρασκευή και μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, οι πιθανότητες βροχής αυξάνονται και πάλι με τα μέχρι τώρα στοιχεία ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του Kitasweather για την πόλη της Λάρνακας.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.