Βροχές και καταιγίδες πλησιάζουν το νησί από τα δυτικά - νοτιοδυτικά

Βροχές και καταιγίδες πλησιάζουν το νησί από τα δυτικά - νοτιοδυτικά

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Οι εκτεταμένες βροχές/καταιγίδες στο θαλάσσιο χώρο δυτικά – νοτιοδυτικά του νησιού, κινούνται ανατολικά – βορειοανατολικά και αναμένεται να αρχίσουν να επηρεάζουν το νησί από τα δυτικά – νοτιοδυτικά πολύ σύντομα.

Οι πιο πολλές βροχές αναμένονται στο δυτικό – νοτιοδυτικό μισό του νησιού και πιο συγκεκριμένα τις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις βροχές μέσα από τις εικόνες του ραντάρ εδώ και κάτω από την πρόγνωση της κάθε περιοχής στα Locations.

Συνίσταται προσοχή σε περιοχές όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο) στις εικόνες του ραντάρ. Οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, με ριπαίους ανέμους και μικρού διαμετρήματος χαλάζι.

Για το αναλυτικό δελτίο καιρού, το οποίο εκδώσαμε χθες νωρίς το βράδυ, πατήστε εδώ.

Στα Locations μπορείτε να δείτε την πρόγνωση για όλες τις πόλεις και το Τρόοδος, οι οποίες περιλαμβάνουν την πιθανότητα βροχής (Chance of rain), ύψος αναμενόμενης βροχής σε χιλιοστά (εάν κάποια περιοχή επηρεαστεί από επίκεντρο καταιγίδας, πιθανόν να καταγραφεί πολύ υψηλότερο ύψος βροχής από αυτό που αναγράφουμε), μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ώρες ηλιοφάνειας, κατεύθυνση και ένταση ανέμου κατά τις απογευματινές ώρες (οι πιο ισχυροί άνεμοι συνηθίζονται κατά το δεύτερο μισό της ημέρας) και δείκτη UV.

Στα Weather Stations μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις μετρήσεις από τους μετεωρολογικούς μας σταθμούς.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας, για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

2 Comments

  1. Τοπικές, διάσπαρτες και τίποτε το ιδιαίτερο οι βροχές…