Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ημέρες - Ανανεωμένες προγνώσεις στις Τοποθεσίες

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ημέρες - Ανανεωμένες προγνώσεις στις Τοποθεσίες

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


? Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι αύριο Τσικνοπέμπτη, αρχικά θα παρατηρούνται μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ σταδιακά, αναμένεται αύξηση των νεφώσεων και ταυτόχρονη μικρή αύξηση των πιθανοτήτων βροχής κυρίως στον ορεινό/ημιορεινό όγκο του νησιού το απόγευμα, με μικρότερες πιθανότητες στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, οι πιθανότητες βροχής θα συνεχίσουν να αυξάνονται από τα δυτικά ενώ την Παρασκευή, ψυχρό μέτωπο θα επηρεάσει την περιοχή μας και οι πιθανότητες βροχής σε όλες τις περιοχές ανέρχονται στο 100%. Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της Παρασκευής, αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις με βαριές χιονοστρώσεις κυρίως από περίπου το ύψος της πλατείας του Τροόδους (1700 μέτρα) και άνω.

Το σαββατοκύριακο, οι πιθανότητες βροχής μειώνονται, ωστόσο, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα συνεχίσουν να παρατηρούνται κατά διαστήματα σε διάφορες περιοχές του νησιού. Περαιτέρω βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του KitasWeather για το Τρόοδος στα 1900 μέτρα υψόμετρο.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.