Νέο ρεκόρ εισροής νερού στα φράγματα - Ξεπεράσαμε τα 92.634 Ε.Κ.Μ νερού του Ιανουαρίου 2012

Νέο ρεκόρ εισροής νερού στα φράγματα - Ξεπεράσαμε τα 92.634 Ε.Κ.Μ νερού του Ιανουαρίου 2012

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Μετά την προχθεσινή εισροή ρεκόρ όλων των εποχών για εικοσιτετράωρο, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, σήμερα σπάσαμε νέο ρεκόρ συνολικής μηνιαίας εισροής.

Το σημερινό ρεκόρ αφορά την υψηλότερη εισροή νερού που είχαμε ποτέ από οποιοδήποτε μήνα, το οποίο κατείχε μέχρι τώρα ο Ιανουάριος του 2012, με 92.634 Ε.Κ.Μ νερού.

Μέχρι στιγμής, η συνολική εισροή του μήνα που διανύουμε είναι 92.844 Ε.Κ.Μ νερού. Αύριο αναμένουμε να έχουμε συνολική εισροή άλλων 3-4 Ε.Κ.Μ νερού, ενώ συνολικά το τριήμερο Παρασκευή – Κυριακή, αναμένουμε συνολική εισροή άλλων 8-10 περίπου Ε.Κ.Μ νερού.

Να σημειώσουμε ότι λόγω υπερχείλισης αρκετών φραγμάτων, αρκετά Ε.Κ.Μ νερού από τα συγκεκριμένα φράγματα, δεν υπολογίζονται στις μετρήσεις. Με τα νέα στοιχεία, μέχρι το Σάββατο βράδυ – Κυριακή, αναμένεται ότι θα υπερχειλίσει και το φράγμα Γερμασόγειας.

Από την 1η του Οκτώβρη μέχρι σήμερα, η συνολική εισροή ήταν 111.124 Ε.Κ.Μ νερού. Η πληρότητα των φραγμάτων ανήλθε στο 48.2%, ενώ την αντίστοιχη περσινή ημέρα ήταν στο 14%. Για τις αναλυτικές εισροές πατήστε εδώ.

Η κεντρική εικόνα είναι από το φράγμα Γερμασόγειας σήμερα το απόγευμα και απομένει λιγότερο από 1 μέτρο μέχρι την υπερχείλιση. Ευχαριστούμε το Χρήστο Χρυσάφη για τις φωτογραφίες του φράγματος.

1 Comment

  1. I can only say : Thank God for that !!!