Ο Ασπρόκρεμμος υπερχείλισε χωρίς να έχει υπερχειλίσει - Αναμένεται επισήμως σε μερικές ώρες

Ο Ασπρόκρεμμος υπερχείλισε χωρίς να έχει υπερχειλίσει - Αναμένεται επισήμως σε μερικές ώρες

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Παρόλο που λίγο μετά τα μεσάνυχτα νερό άρχισε να ρέει πάνω από τον υπερχειλιστή στο φράγμα του Ασπρόκρεμμου και ήταν εμφανής η αύξηση όσο περνούσε η ώρα όπως μπορείτε να δείτε στο πιο κάτω βίντεο, εντούτοις δεν υπερχείλισε επισήμως.

Λόγω του απόγειου, βόρειου ανέμου που έπνεε στην περιοχή, είχε σηκώσει κύμα (μερικών εκατοστών) μέσα στο φράγμα, που είχε ως αποτέλεσμα νερό να περνά πάνω από τον υπερχειλιστή.

Η πληρότητα του φράγματος έφτασε το 99.8% σήμερα το πρωί και αναμένεται να υπερχειλίσει γύρω στο μεσημέρι με νωρίς το απόγευμα.

Απολογούμαστε για οποιαδήποτε σύγχυση μπορεί να προκλήθηκε από την προηγούμενη μας είδηση την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ακολουθεί ο πίνακας με τις σημερινές μετρήσεις.

Πολύ κοντά στην υπερχείλιση ο ασπρόκρεμος…⚡️Ξημερώματα Τρίτης 5 Μαρτίου 2019 ώρα 00:30 υπερχείλισε το Φράγμα του Ασπρόγκρεμου . ? Για όσους ενδιαφέρονται να δουν την υπερχείλιση, θα βρείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο πιο κάτω (02:17:30)

Posted by Marios Vryoni on Monday, 4 March 2019

2 Comments

  1. It is certainly better to worry about too much water that to worry about not enough water. This is God sent and we must be thankful.

  2. Εντάξει ρε κοπέλια, σιγά το πράμα! εξεσιήλησεν – εν εξεσιήλησεν…εν να πινούμεν σε μιαν κουταλ…σόρρυ…σε 55 εκ κυβικά νερό τωρά?